Over mij

Cas Hoekstra

Mijn motto is ‚ik haat dat u het.‘ haat En als een kerel die altijd de behoefte aan een douchebar heeft gehad, heb ik gewerkt aan dit project voor een tijdje. Het begon in 2012, toen ik besloot dat een douchebar beter moest zijn dan degenen op mijn huidige bedlijst. Een douchebar kon niet het water houden, maar het zou een weinig groter moeten zijn, een weinig een klein comfortabeler beetje, veel meer krachtig.

Zo bracht ik maanden aan mijn eigen projecten door, het ontwerpen, testen die, en uiteindelijk, mijn eerste commerciële douchebar kopen, dat ik de ‚Hype Machine‘ roep. De Hype Machine is de comfortabelste douchebar u kunt kopen (en ook enige kon u eigenlijk kopen en eigenlijk gebruik). Het ontwerp werd gebaseerd op terugkoppelt van gebruikers, en werd ingebouwd enkel een paar weken. Ik moest berekenen hoe te om dit recht te doen. Ik moest berekenen wat zou werken, en wat goed zou kijken en hoe te om het makkelijk te gebruiken te maken.

Ik was geboren in 1987 in een slechte familie in een dorp in Nederland. Aangezien ik groeide, moest ik voor verantwoordelijk zijn goed - zijnd van de gehele familie. Wij waren slecht en hadden geen lopend water of warm water. Maar mijn ouders waren zeer bezorgd over mijn gezondheid en gezondheid van mijn familie. Daarom was ik altijd op mijn tenen, ervoor zorgend dat ik genoeg slaap, altijd het drinken warm water en het behandelen van mijn hygiëne kreeg. Zo, veronderstel ik, houdt het dat steek toen ik besliste op te houden met rokend sigaretten in 2009, ik me ook zeer bewust van mijn hygiëne was. Maar ik dacht niet dat de hygiëne me noodzakelijk met mijn gezondheid zou helpen. Ik werd zo vermoeid na een lange dag op het werk dat ik vaak mijn hoofd op een wartel moest hebben zodat ik een goede nachtrust kon hebben. Ik gebruikte ook om mijn dagen door te brengen die videospelletjes urenlang en uren spelen. Toen ik ophield rokend sigaretten, hield ik werkelijk van de lucht van de airconditioner te voelen, die ik moest de hele tijd verwijderen omdat ik niet de sigaretrook wilde ademen.

Toen ik deze Blog in 2015 begon, maakte ik het aan mijn tweede jaar in de zaken. Het is vrij veel een „I-behoefte wat raad, u me“ kan helpen soort blog, met het doel om vrouwen met kwesties met hun douchebars te helpen. Dit keer, deel ik mijn ervaringen, mijn problemen, en mijn raad op hoe te om uw douche te maken verspert het beste u kunt.

Deze blog was geboren toen ik begon te vinden als douche de bars genoeg voor me niet deden, en ik hen een andere poging moest geven. Ik dacht niet niettemin aan deze Blog in zeer oud. Het eerste ding dat ik moest een douche nemen, en mijn douchebars controleren heb gedaan. Na dat, zocht ik een douchebar die „beter was“ op elke manier. Ik keek door een aantal websites en forums en ik vond allerlei overzichten, en ik begon zelfs om mijn het eigen testen te doen door mijn eigen metingen te maken. Ik heb velen, vele tests gedaan.

Mijn vader vertelde me altijd dat ik niet lang genoeg zou leven een astronaut te worden. Zo scheen de gedachte van het kunnen een douche in mijn huis nemen terwijl ook droog het kunnen blijven terwijl het overgieten in ruimte als een echt doel dat ik wilde bereiken.

Sinds dit jaar mijn vader me rond de wereld heeft genomen, heb ik een partij over ruimtevaart, de fysieke en geestelijke uitdagingen van het leven in ruimte en de mensen geleerd die decennia doorgebracht hebben die, en in ruimte werken reizen leven. Ik heb een vriend die aan mijn computer kan werken zodat ik kan deze blog schrijven gevonden. Zij is een student in mijn tweede jaar op universiteit, zodat gaat haar tijd hier zeer waardevol zijn. Zij gaat ook heel wat pret hebben, zodat ga ik dit blog het gaan houden.